Ondersteuning

Hoe kan ik (financieel) ondersteunen?

CHEMPS is een christelijke sportstichting, die ‘sport en geloof’ dichter bij elkaar probeert te brengen. We zijn vanuit onze christelijke

Pagina_ondersteuning_CHEMPS

achtergrond volop actief in de sportwereld. Daarnaast zijn we als sporters/trainers actief met verschillende kerken. Zo is in onze ogen de cirkel weer helemaal rond.

De activiteiten van CHEMPS zijn geleidelijk aan gegroeid van 15 badmintonkamp deelnemers per zomer naar 50 deelnemers per zomer en, nu wekelijks, 65 kinderen die deelnemen aan de CHEMPS badmintonschool en breedtetraining.

Wij zien twee manieren waarop u ons vooral kunt ondersteunen.

Introduceren en verder bekend maken van het werk van CHEMPS.

Via de ‘contact’ link kunt u allerlei verschillende materialen aanvragen, die het werk van CHEMPS uitleggen en promoten. Het introductiepakket is het meest compleet. Het bevat de algemene folder van CHEMPS, informatie over de badmintonkampen, CHEMPS breedte- en selectietraining, discussiemateriaal over ‘sport en geloof’ en natuurlijk de ‘Sportbijbel’.

Door het introductiepakket hopen wij meer algemene bekendheid te krijgen over de doelstelling en het werk van CHEMPS. Hoe werkt CHEMPS in de sport en wat zijn de ervaringen?

Maar daarnaast hopen wij zo in contact te komen met sportliefhebbers in het algemeen, maar badmintonliefhebbers in het bijzonder, die op verschillende manieren willen meewerken met het werk van CHEMPS (o.a. als leiding op de badmintonkampen). Ook andere sportliefhebbers kunnen bij CHEMPS terecht om na te denken over mogelijkheden en werkzaamheden in hun eigen sport.

Door het introductiepakket aan te vragen kunt u CHEMPS bij meer mensen bekend maken. Want we weten dat CHEMPS iets te vertellen heeft.

Financiële ondersteuning

Bij de oprichting van CHEMPS, in 1999, werd er één dag in de week gewerkt aan (toen alleen nog) het algemene kerkenwerk en de badmintonkampen. Nu, tien jaar later, gaan er drie dagen in het werk van CHEMPS zitten. Het algemene kerkenwerk, de badmintonkampen, de CHEMPS trainingen en de webshop/website.

Het merendeel van de activiteiten word kostendekkend uitgevoerd, met veel hulp van sponsoren en giftgevers. Daarvoor zijn we enorm dankbaar, want zo kunnen we de ruim 65 jonge sporters, die we wekelijks ontmoeten in beweging zetten.

Het is mogelijk om CHEMPS te ondersteunen met een gift.

Maar daarnaast kunt u ons, als individu of bedrijf, sponsoren. We hebben twee sponsorpakketten: het super uitgebreide ‘over-all-pakket’ en het veel gebruikte ‘internet-pakket’.

We hebben met alle onze activiteiten en deelnemers een landelijke dekking. Speciaal is de samenwerking met Lester Oey, die CHEMPS wereldwijd onder de aandacht brengt op zijn wedstrijdkleding. Als sponsor kunt u ook daarvan profiteren. Als u interesse heeft kunt u ook weer het ‘contact’ formulier gebruiken. In het geval u direct actie wilt ondernemen, vindt u de gegevens hieronder.

We hopen dat u door een kleine stap, voor ons een wereld van verschil kunt zijn.

Bart-Jan den Hollander

Oprichter en werkzaam voor CHEMPS

 

ABN AMRO: 5392.55.866 van CHEMPS in Culemborg