Home

Welkom

CHEMPS is een christelijke sportstichting, die sport en geloof niet van elkaar los ziet. Daarom willen we jongeren op een professionele manier in beweging brengen door middel van (top)sport- en spelactiviteiten. We gaan er vanuit dat de jongeren op die manier hun gegeven talenten leren ontdekken, want een talent heeft iedereen. In de ogen van CHEMPS is iedereen een topper, maar op zijn eigen niveau. De waarden en normen uit de (sport)bijbel komen altijd terug, maar met alle ruimte en respect.

Voor 2015 hebben we gekozen voor het jaarthema ‘First Love’. Hoe voelt het om elke wedstrijd weer op de baan te staan? Om weer te gaan hardlopen om weer….? Wat is dan echte liefde voor de sport en wat is je motivatie?

Hieronder kunt u verder kennismaken met CHEMPS, maar als u vragen heeft rondom de combinatie ‘Sport en Geloof’ in de praktijk of juist theorie – dan kunt u contact met ons opnemen. Door de praktijk heen hebben we veel ervaring opgedaan.

CHEMPS in de praktijk

Sinds 1998 organiseren we verschillen (badminton)activiteiten om te laten zien dat ‘Sport en Geloof’ goed te combineren zijn. Niet alleen goed, maar perfect.

Met de badmintonkampen gaan we zes dagen lang met een groep van dertig spelers aan de slag. Met de badminton breedte- en selectietraining iedere week zelfs met vijfenzestig kinderen. Daarnaast zetten we graag jongeren in voor hun stage (erkend leerbedrijf van Calibris) om ze op te leiden tot beginnend trainer/coach of om leiding te worden tijdens onze badmintonkampen.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en een aantal mooie verbanden weten te leggen.

Op de ‘media’ pagina hebben we verschillende artikelen en interviews verzameld van christelijke (top)sporters. Mooier kan je haast niet laten zien dat het geloof een extra dimensie geeft aan je sportleven. Ook de sportbijbel is daar een mooi voorbeeld van. Deze is natuurlijk via de webshop te bestellen.

Een belangrijk ruggesteuntje is de ‘warming-up’. Als sporter, trainer en coach kan je fysiek en mentaal niet zonder een warming-up. CHEMPS heeft rondom een aantal sportthema’s de link gelegd met het christelijke geloof en wil je zo de perfecte combinatie voor ogen houden.

We staan open voor alle ideeën en mogelijkheden. Daarnaast willen we onze kennis en ervaringen graag delen met andere sporten, sporters, trainers en coaches. Zeker vanuit onze specialisatie badminton kunnen we van alles vertellen.

Gebruik daarvoor het contact-formulier.

Veel leesplezier op de site.

Met vriendelijke en Gezegende sportgroet,

Bart-Jan den Hollander

 full_logo_blue facebook

CHEMPS: Sport en Geloof – dé perfecte combinatie